VEELGESTELDE VRAGEN

Voor het beste behoud van je Zwarte Coffee shirts en sweats, adviseren wij om ze uitsluitend op 30 graden te wassen. Stop ze niet in de droger, dripdry only!

We maken uitsluitend gebruik van de zeefdruktechniek, dit zorgt voor het beste resultaat en levensduur van je print.

We leggen op deze pagina haarfijn uit hoe onze producten in elkaar steken. Hier kan je ook de maattabellen op bekijken van elk specifiek shirt.

Helaas is het niet mogelijk om een specifiek nummer te bestellen.

Wanneer je een verkeerd artikel hebt ontvangen kan je dit aangeven bij ruilen/retourneren.

Je kan ter aller tijden je bestelling volgen met de geleverde Track & Trace code. Het kan soms zijn dat je bestelling is vertraagd door 1 of andere reden. Wanneer hij helemaal niet komt opdagen of er is geen informatie te vinden via de geleverde Track & Trace code? Neem dan even contact met ons op!

De levering van je bestelling zal plaats vinden binnen drie (werk)dagen. Indien de levertijd langer is dan verwacht, wordt je per mail op de hoogte gesteld.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95 per bestelling.

Het is mogelijk te bestellen uit het buitenland. Neem voor meer informatie contact met ons op: info@zwartecoffee.com

Al je informatie is compleet beschermd en zal nooit worden vergeven aan derden.

Momenteel maken we alleen gebruik van iDEAL. Wil niet gebruik maken van iDEAL? Dan kan je ook bestellen met een bankoverschrijving. Dit gaat dan wel over de mail. Meer info: info@zwartecoffee.com

Je kan altijd tijdens de kantooruren contact opnemen met ons als je er even niet uitkomt!

Je kan ons altijd een mail sturen om te vragen of een bepaald artikel nog te verkrijgen is een bepaalde maat of wanneer hij weer op voorraad wordt verwacht.

Je kan je bestelling altijd annuleren. Zorg er wel voor dat je doet voordat de artikelen zijn verzonden.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je automatisch een bevestigingsmail van ons. Alle updates betreft de status van je bestelling zullen ook automatisch naar jou worden gestuurd. Niks ontvangen? Zorg ervoor dat je een correct email hebt gebruikt of neem contact met ons op: info@zwartecoffee.com

Alle artikelen van Zwarte Coffee dragen het Fairwear Foundation label en zijn gemaakt van organisch katoen. Daarnaast worden tijdens het drukproces alleen ecologische en verantwoordelijke inkten en toebehoren gebruikt.