ZWARTE COFFEE 4 JAAR!!! Het is precies op de minuut 4 jaar geleden dat ik de eerste Zwarte Coffee collectie lanceerde. Uit liefde voor branding en design zette ik de eerste stappen in de ontwikkeling van een T-shirt brand. Bloed, zweet en tranen, maar ook veel plezier en hoogtepunten. De energie die ik krijg van de waardering van alle klanten en retailers, is priceless!

Na 10 collecties en ca 10.000 verkochte shirts is het nog steeds een klein merk, met een kleine collectie dat wordt gerealiseerd in een klein kantoor… maar ik kan zeggen dat we nu na 4 jaar een solide basis hebben! Een basis die ik komende jaren verder kan uitbouwen!

Speaking of the future…. Zet volgende week woensdag 19 april (12 uur) in je agenda want dan lanceren we de “SS17 SKYHIGH collectie”!

Thanks iedereen voor jullie support & Cheers op de toekomst!

Fabian