Custom designs

Custom shirt of sweat

Zwarte Coffee werkt samen met ondernemers uit allerlei branches om samen toffe shirts/sweats te ontwerpen. Zwarte Coffee gaat met jouw ideeën aan de slag om een custom made design te ontwerpen die enkel en alleen voor jouw zaak wordt geproduceerd. De rechten van het ontwerp zijn van jullie en het drukken is mogelijk op heren en dames t-shirts en sweaters. Uiteraard werken we samen naar een uniek resultaat! Het ontwerp komt compleet tot stand in samenwerking met jou, en zodra jij het design en sample goedgekeurd, wordt het shirt direct gedrukt D.M.V. de zeefdruktechniek. Inmiddels spreken we uit ervaring dat de reacties super zijn en je echt iets unieks kan toevoegen aan je organisatie en/of voor je klanten.

De shirts van Zwarte Coffee hebben een origineel design en oog voor detail, kwaliteit en draagcomfort. Dit komt vooral door het zachte en hoogwaardige katoen, dat wordt vervaardigd van organische materialen

Interesse? Mail ons! Check hieronder voor overzicht van enkele bedrijven die jou voor zijn geweest, en voor meer inspiratie bekijk hier ons portfolio.

 
Mail ons!